10 de maig | No ens votis

Sense demanar el vot es pot començar la campanya un parell d’hores abans. Així que a les dotze de la nit els primers cartells i plafons ja estaven penjats. I és que no volem que votis el nostre partit, sinó que et convenci el projecte. Vèncer i convèncer.

Capgirar Vilanova és també capgirar la verticalitat dels partits. La a capgirada com a símbol.

El nostre projecte són les idees i les persones que el formen. Són moltes mans i molts cors entregats i convençuts.

Per això defugim de grans lones i campanyes personalistes. De fet, tots els plafons i pancartes els col·loquem nosaltres mateixos, els actes també els muntem nosaltres. Ens arremanguem literalment per mantenir la nostra independència com a candidatura, per no dependre d’empreses ni de bancs. Perquè ningú ens digui què hem de dir.

Per això, no volem que votis Capgirem Vilanova-CUP. Volem que votis el projecte perquè realment penses que és el millor. No només el menys pitjor.

Per nosaltres la campanya no és més que la intensificació de la feina que hem fet durant molts mesos per acabar de convèncer que el programa que presentem no només és la Vilanova que ve, sinó el més treballat i el millor per les persones que viuen en aquesta nostra i estimada ciutat.