11 de maig | Les oblidades

Mentre els mitjans s’han omplert de campanya, la Zona Esportiva ja és plena dels que fan possible els concerts d’avui. Recollint les millors maneres de fer de l’associacionisme vilanoví, Capgirem Vilanova CUP dóna el tret de sortida de la campanya amb música, canal, eina i il·lusió de la política que volem fer.

Hi ha persones que es deixen hores cada any per un model d’oci cultural i nocturn que és nostre i ben nostre, amb una Ciutat referent en qualitat associativa i projectes nascuts i triomfants en aquestes. Vilanova i la Geltrú ha de cuidar i fer perviure totes aquelles persones que dediquen hores per fer nostre el carrer, per omplir les places. Són les oblidades.

No cal recordar els problemes recents de moltes entitats, associacions i col·lectius per desenvolupar els seus actes a la via pública, sinó que cal reivindicar el centre de la ciutat i també els barris com espais de vida. I la vida té de tot. Té treball i té festa. I la festa tan nostra, des de baix, no es pot foragitar. Avui toca treballar, fer campanya, convèncer i toca fer-ho d’una manera vilanovina: la festiva. Que no és res més que la de la celebració de la vida.