12 de maig | Aturar la dreta galopant

Cap proposta concreta, només interrupcions i maneres del pitjor populisme. Banalització dels drets i rialles perverses. La dreta hi era.

Ahir, lluny de la festa de la Zona Esportiva, la Unió Vilanovina va organitzar un debat que és marca de la casa: els últims de la fila. Capgirem Vilanova CUP estava representada per Joan Deyà.

El Joan va desplegar el programa dins de les possibilitats d’intervenció i sense entrar al cos a cos amb la dreta, que cercava la provocació constant. Va demostrar conèixer la ciutat a través de propostes concretes i amb consciència de classe i de gènere. Tot allò que, a vegades, a Vilanova i la Geltrú, s’ha trobat a faltar. La candidatura pot estar orgullosa de fer seva, a la pràctica, la -ja- històrica frase de ‘les nostres mans, el nostre capital’-. I és que ahir es va demostrar que som de les úniques candidatures no supeditada a bancs ni a grans empreses i que això ens dóna llibertat molt valuosa per dur a terme les nostres propostes i capgirar la ciutat.

La conclusió no és complicada. Va quedar palès que la dreta és la veritable candidatura antisistema i que lloen una Constitució que només fan servir per colpejar tot agafant-la pel llom.