15 de maig | Parlar per parlar

Cal parar l’orella a tantes entrevistes, tertúlies, debats, anuncis i missatges que rebem aquests dies. Molts partits són capaços de no ser concrets en cap aspecte, venen una marca, o una cara. Sembla que es presentin a les eleccions sense cap preparació i omplin l’espai amb paraules buides a mida que passa l’estona. Ho fan amb total convenciment. Omplen minuts sense dir res i se’ls ha de demanar que facin intervencions curtes o que no desviïn el debat cap a escenaris estèrils, que és on se senten confortables.

Hi ha qui confia en la marca per rascar vots i no parla directament als ciutadans i ciutadanes fent valer les persones que van a la llista o el projecte que presenten per a la ciutat. La correspondència que es rep a casa n’és un gran indicador.

Nosaltres volem remarcar, i així ho fem als debats, nou propostes dins del nostre projecte per a la ciutat. Nou projectes treballats a fons, viables, concrets. No ens resignem al crit de ‘la ciutat és la que és’. Ho volem tot i volem intentar-ho tot sense fer volar coloms. Ens hi va la ciutat i com a vilanovines, ens hi va la vida.