23 de maig | El primer d’octubre cada dia

La sobirania ni es demana, ni es sol·licita. La sobirania la té qui l’exerceix. El dia u d’octubre, Catalunya va fer un exercici democràtic que va generar un mandat del que, desafortunadament, n’estarem parlant molts anys per la consecució de la República Catalana. A nivell municipal, a vegades menyspreat, també es poden fer espais de participació i debat des de la ciutadania.

La cançó que ballavem aquells dies deia que ‘viure vol dir prendre partit’. Doncs a Vilanova i la Geltrú, si les urnes s’omplen de butlletes de Capgirem Vilanova CUP, que aquest cop no haurem de defensar però que tampoc ens ha regalat ningú, guanyarem sobirania. No cal enumerar aquí totes les eines de sobirania que les persones de Vilanova i la Geltrú s’han de donar, podeu resseguir els apartats dedicats a la nostra web.

S’apropa el diumenge. Hi ha qui vol guanyar les eleccions per seguir governant, per seguir ocupant el càrrec. Capgirem Vilanova CUP les vol guanyar per fer-vos partíceps del triomf, per a que us governeu, per a que ens governem.