Les CUPs del Garraf denunciem l’oligopoli de les elèctriques

Ahir el matí les CUPs del Garraf, amb representant de les seves respectives assemblees i càrrecs electes, van ocupar per uns instants l’oficina d’Endesa a Vilanova i la Geltrú per denunciar els oligopolis de les elèctriques precisament en un dia on el preu de la llum marcava un límit històric de 320 € el Kilowatt.

Contra la privatització de l’energia no ens queda més remei que insistir en la importància de posar en mans públiques el control de la llum i seguir lluitant per energètiques públiques catalanes. Des de les diferents assemblees de les CUPs de la comarca reclamem que es declari l’electricitat un bé bàsic, nacionalitzar i municipalitzar les xarxes de distribució elèctriques i també animem a totes les consumidores a canviar el seu contracte a altres companyies comercialitzadores, en especial a les que ofereixen energia 100% verda o les que són de naturalesa cooperativa.

Fotografia: Canal Blau

 

A continuació podeu llegir el manifest que es va llegir durant l’ocupació de l’oficina:

També volem animar a tothom a sumar-se a l’apagada que està programada per avui, divendres 8 d’octubre de 22:00 a 22:30 a tots els països catalans.

#DesconnectemLesElèctriques

 

En aquest enllaç podeu veure la peça informativa que Canal Blau de la protesta: https://canalblau.alacarta.cat/garraf-noticies/noticia/accio-de-protesta-de-les-cup-del-garraf-per-denunciar-els-preus-abusius-de-lelectricitat

 

Comparteix