El TSJC admet a tràmit el recurs contenciós contra l’Autòdrom de Terramar

El passat dimecres 4 de novembre la secció Tercera de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va admetre a tràmit el recurs contenciós administratiu interposat contra la modificació puntual del PGOU de Sant Pere de Ribes en l’àmbit de l’Autòdrom Terramar.

El contenciós va ser interposat per part de les candidatures municipalistes Construïm, Guanyem Sitges i Capgirem Vilanova i la Geltrú CUP juntament amb la CUP Penedès/Garraf/Anoia amb la intenció de posar fre al projecte especulatiu de l’Autòdrom de Terramar que l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la promotora Grand Prix volen tirar endavant en un espai natural, connector biològic entre la Riera de Ribes, el Bosc de Can Bruguera i el Parc del Garraf, zones d’alt interès paisatgístic incloses a la Xarxa Natura 2000 i que formen part del patrimoni històric i cultural del Garraf.

Ara el TSJC reclamarà a l’Administració de la Generalitat la tramesa de l’expedient administratiu en termini de 20 dies, i també la notificació a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Un cop es rebi l’expedient administratiu davant del TSJC, ens atorgaran un termini de 20 dies per formular l’escrit de demanda.

L’advocat que representa a les tres formacions municipalistes i la CUP Penedès/Garraf/Anoia és Eduard de Ribot, que està especialitzat en dret administratiu, urbanisme, medi ambient i patrimoni cultural i amb més de 25 anys d’experiència en  dret urbanístic.

Des de les tres formacions municipalistes ens mostrem convençudes que aquest contenciós servirà per  aturar el projecte especulatiu que planteja l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i que en cap cas respon a la protecció i dinamització mediambiental i cultural que necessita aquest espai. Tant el contenciós com la continua mobilització veïnal i de la Plataforma verda de l’autòdrom seran la clau de volta que no permetran que es desenvolupi un projecte de sobreexplotació turística amb grans impactes negatius sobre el nostre territori.

 

Comparteix