#aramesquemaivng, surt al carrer La Busca 2018!

Divendres  27 d’abril començarà a arribar a les cases de Vilanova i la Geltrú la nova edició de La Busca 2018, el mitjà informatiu de la CUP de Vilanova.

Enguany hem pensat un format diferent per explicar-vos la nostra lectura de la ciutat i la nostra proposta política per Vilanova, un total de 6 postals amb imatges de 6 fotògrafes de la vila que expliquen els diferents eixos polítics de la CUP.

Titulada #aramésquemaivng, el format inclou una lectura amb perspectiva de la ciutat, la nostra aposta per un urbanisme coherent i responsable, la lluita feminista per l’empoderament i l’autodefensa, la defensa dels drets socials com una aposta per la dignitat, l’aposta decidida i col·lectiva cap a la República i la construcció municipalista dels Països Catalans i una invitació a participar a una gran assemblea oberta el proper 12 de maig a la Plaça de l’1 d’octubre (fins ara Parc de Baix a Mar).

En aquesta assemblea, la CUP debatrà el seu format per encarar les eleccions municipals del 2019 i és per aquest motiu de prou transcendència, que hem de ser-hi totes!

A la web www.aramesquemaivng.cat hi trobareu tota la informació necessària.

#aramésquemaivng – Construïm el nou món!

Comparteix