Assemblea Oberta 23 de maig 2021

El passat 14 de març es va celebrar l’assemblea oberta de valoració política de Capgirem Vilanova i al Geltrú Cup. En aquesta assemblea es va dur a terme la rendició de comptes de les tasques que s’estan desenvolupant des de l’assemblea mateix i també dels del grup municipal que forma part del govern de Vilanova.

De la mateixa manera, un grup de militants de l’assemblea va presentar un document  crític amb l’acció institucional actual: Mesures de xoc indispensables per a seguir formant part de l’equip de govern. El document complert el podeu llegir al següent enllaç MESURES DE XOC INDISPENSABLES I CALENDARI.

Durant l’assemblea el document va ser debatut entre totes i finalment aprovat per una àmplia majoria de vots. Per fer el seguiment dels acords d’aquest document s’han organitzat dues assemblees més. Una que se celebrarà el proper diumenge 23 de maig de forma presencial a l’escola de música a les 18:00h, per fer seguiment dels acords presos en el document i un altra al juliol per prendre les decisions més adients.

Així doncs, us animem a participar en aquestes dues assemblees.

Comparteix