Breus #AnemPerFeina gener i febrer

🚲 Amb la instal·lació dels aparcabicis, comença a prendre forma la Cicloestació. El recinte tancat, amb control d’accés i videovigilància, tindrà capacitat per a 144 bicicletes, ampliable a 200. L aproposta prové dels pressupostos participatius.


🌳El bosquet de la ronda mediterrània, primer espai verd urbà a #VNG gestionat amb criteris de biodiversitat. Veïnat i Ajuntament promouen una prova pilot de recuperació de la zona. Hi haurà caixes niu i un hotel d’insectes. Aquest projecte, que surt d’una proposta que fa l’associació de veïns de Ribes Roges “marca el camí a seguir en el nou servei de jardineria que volem posar en marxa un cop s’acabi aquest contracte” segons la regidoria de medi ambient i espai públic, Marta Jofra.

📰👉 https://www.eixdiari.cat/territori/doc/93991/vilanova-gestionara-el-bosquet-de-la-ronda-mediterrania-amb-criteris-de-biodiversitat.html


♻️La platja del Far i la de Ribes Roges ja tenen 2 peixos menja-plàstics. Hem col·locat dues estructures metàl·liques per recollir envasos i conscienciar sobre la contaminació per plàstics.


💡El camí de St Gervasi, ja té enllumenat públic entre el torrent i l’escola Llebetx. 23 llumeneres per garantir seguretat de vianants, famílies i alumnat.

🔌S’ha fet un acord amb la companyia elèctrica per aprofitar suports existents. Menys impacte ambiental, menys afectació.

Comparteix