Comunicat Capgirem VNG-CUP. Gràcies, Marta

GRÀCIES, MARTA

Capgirem Vilanova i la Geltrú – CUP vol informar als seus votants i simpatitzants, així com a la ciutadania en general, que la regidora Marta Guinda ha decidit renunciar al seu càrrec per desavinences amb l’estratègia política de la formació.

Des de Capgirem Vilanova i la Geltrú – CUP volem, en primer lloc, fer palès el nostre absolut respecte cap a la seva decisió i, en segon lloc, fer públic un immens agraïment per la feina feta durant aquest any i mig al capdavant de les regidories d’Acció Social i Equitat, Transparència, Govern obert i Responsabilitat social corporativa. En un context d’extremada dificultat provocada per la crisi de la Covid-19, des de les regidories s’han impulsat polítiques com el nou protocol d’empadronament o una nova guia pràctica per a la inclusió de criteris socials, ambientals i ètics en la contractació pública. És de justícia dir que aquestes accions s’han pogut tirar endavant, en gran part, gràcies a l’impuls i l’energia de la Marta Guinda.

Les diferències sobre l’estratègia política són lògiques i habituals en una formació assembleària en debat constant com és Capgirem Vilanova i la Geltrú –CUP. La crítica interna ens ha d’emplaçar a millorar i a cohesionar internament l’organització, i així intentarem que sigui.

La Marta Guinda renunciarà al seu càrrec de regidora en el proper ple, el dilluns 18 de gener, i Jaume Aliaga, número 4 de la llista electoral en les passades eleccions, prendrà possessió com a regidor en el següent ple, el mes de febrer. Col·laboraran estretament per fer el traspàs de feina i continuar tots els projectes engegats durant aquest primer any i mig de mandat.

Comparteix