Comunicat conjunt de Capgirem Vilanova – CUP i Som VNG – Podem

Després de dues setmanes de converses, i davant la situació de bloqueig que es viu ara mateix en la conformació d’una majoria de govern, els equips negociadors de Capgirem Vilanova-CUP i de SOM VNG-PODEM hem decidit emetre el següent comunicat:

  1. Totes dues formacions coincidim en l’aposta d’un govern d’esquerres, conformat per ERC, Capgirem Vilanova-CUP i SOM VNG.
  2. Aquesta proposta necessitaria d’un únic vot per aconseguir la majoria absoluta necessària per a la investidura, però aportaria una major estabilitat a l’ajuntament i al municipi que la resta de fórmules possibles que s’han publicat en els mitjans de comunicació.
  3. La prioritat, ara mateix, de tots dos partits, és l’acord programàtic de les tres forces que haurien de composar el govern d’esquerres.
  4. En la darrera reunió totes dues parts vam compartir les nostres prioritats programàtiques, i vam observar un ampli nivell d’acord que, entenem, serà similar amb ERC.
  5. Per tal d’avançar en aquest acord programàtic ahir vam demanar a ERC una reunió a tres bandes i per ara només hem rebut negatives a les dates proposades.
  6. Si aquest acord programàtic es consolida, Som VNG i Capgirem Vilanova-CUP estem disposades a negociar amb JxCat el seu suport a la investidura per tal de garantir un govern republicà estable, amb un projecte cohesionat i de progrés, que posi les bases per a la recuperació de l’estabilitat en la governabilitat de la ciutat.

Comparteix