Fem-ho juntes

No ens hem cansat de dir-ho, i a poques hores que finalitzi la campanya ho volem tornar a dir: volem governar Vilanova. I volem fer-ho per materialitzar un projecte transformador que per nosaltres no és una opció, sinó una necessitat imperiosa.

Al llarg d’aquests dies hem intentat transmetre aquest missatge de totes les maneres possibles. Hem confrontat la nostra proposta amb la de les altres candidatures, tema a tema. Hem constatat que és una proposta sòlida, realista, i molt concreta.

Hem deixat clar que no governarem amb aquells qui ens volen empresonats per les nostres idees, aquells qui atropellen drets fonamentals com el dret a la representació política (avui n’hem vist un nou exemple). És una qüestió de dignitat democràtica i ens hi juguem els drets i llibertats de tothom.

Hem compartit campanya amb un munt de persones que ens han fet costat i que han dedicat el seu temps a un projecte esperançador. I això ens ha omplert l’ànima. Mil gràcies a totes elles.

Hem debatut amb gent que defensa propostes contràries a les nostres, i ho hem fet sempre des del respecte. I a través d’aquest debat hem crescut personalment.

Hem gravat vídeos, fet mítings i escrit articles. I ho hem anat explicant tot a través de les xarxes per fer-vos-en partícips.

Ho hem fet tot de grat, convençudes que aquest és EL projecte, i aquest és EL moment per fer-lo realitat. No en tenim cap dubte.

Ho deixem tot a les vostres mans i als vostres cors. Passi el que passi, dilluns ens trobareu a peu de carrer, on tot acaba i on tot comença.

 

Marta Jofra i Enric Garriga

Comparteix