Jornada municipalista de les CUP del Garraf aquest dissabte a Vilanova i la Geltrú

Aquest dissabte 25 de març les CUP de la comarca del Garraf celebren una jornada de pre-campanya electoral amb el lema “RETROBEM-NOS!”, a la Plaça de les Neus de Vilanova i la Geltrú. La trobada municipalista donarà el tret de sortida als actes previs de la campanya de les eleccions del maig vinent. Unes eleccions que les candidatures d’unitat popular de la comarca encaren amb la voluntat d’establir estratègies i projectes compartits, per tal afrontar els reptes i resoldre les problemàtiques comunes a tots els municipis garrafencs.

A les dotze del migdia començarà l’acte polític on intervindran el cap de llista de la CUP a Vilanova i la Geltrú, Josep Manel Ametllé “Jota”, el cap de llista a Cubelles, Daniel Pérez, la cap de llista d’UM9/Construïm/CUP Sant Pere de Ribes, Esther Rodríguez i el segon candidat de la llista de Guanyem Sitges, Josep Mª Tubau. En les seves intervencions, explicaran les propostes de les candidatures a nivell comarcal i faran un breu resum dels punts clau de cadascun dels seus programes electoral locals.

Tot seguit, intervindrà la diputada de la CUP al Parlament de Catalunya Eulàlia Reguant i l’exdiputat Vidal Aragonès. Conclourà l’acte polític l’exdiputada de la CUP Anna Gabriel, exiliada durant els darrers cinc anys a Suïssa.

Un cop acabades les intervencions, el grup de punxadiscs vilanovins Col·lectiu Tonyina amenitzarà el vermut fins a l’inici de la calçotada popular. Fins el divendres 24 de març es podran comprar els tiquets del dinar a l’Ateneu Vilanoví, al bar cooperativa Cal Trajo i al Bar Itàlia a un preu de 12€.

Per finalitzar la jornada, a les quatre de la tarda actuarà el grup penededesc la Fera Ferotge, que reinterpraran els clàssics del cantautor valencià Ovidi Montllor tot conservant l’essència musical i política del seu llegat.

Comparteix