La CUP recuperem la totalitat de la representació a l’Ajuntament

La Candidatura d’Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú recuperarem, al Ple Municipal del 3 d’octubre, la presència completa a l’Ajuntament de Vilanova. El passat diumenger es va celebrar una Assemblea Popular Extraordinària (APE) per a decidir quines dues persones acompanyarien a l’Arnau Garcia, actualment l’únic regidor de la formació, com a representants del partit a l’Ajuntament. L’APE va decidir, per àmplia majoria, confiar en el Guillem Bau i l’Elisenda Castillón com a nous regidors.

Tornem a recuperar doncs la plena representació de la candidatura, sorgida de les anteriors eleccions i alterada el mes de març passat. La decisió de les trànsfugues de desobeir el mandat de l’assemblea, va provocar la pèrdua del grup municipal i la presència de la CUP al consistori, ininterrompuda des de maig del 2007. Durant tots aquests mesos, l’anomalia democràtica ha estat tolerada i promoguda per l’alcaldessa de la ciutat, Olga Arnau, que ha decidit no cessat als trànsfugues de les seves funcions de govern, a fi de mantenir la majoria absoluta al Ple.

Des de la CUP valorem molt positivament el retorn al consistori i encarem una nova etapa a l’oposició, amb l’objectiu de fiscalitzar l’acció de govern, defensar amb transparència i honestedat el programa polític de l’organització, treballar per millorar les condicions de vida de les veïnes de la nostra ciutat i seguir essent un altaveu dels moviments socials a la institució.

Comparteix