L’assemblea de Capgirem Vilanova – CUP acorda investir Olga Arnau sense cap vot en contra

L’assemblea de Capgirem Vilanova i la Geltrú – CUP va sotmetre ahir a votació la seva posició al ple d’investidura de demà. Les opcions que va valorar l’assemblea van ser, d’una banda, investir la candidata d’ERC, Olga Arnau, amb un acord d’investidura que estableix condicions programàtiques i de negociació post-investidura; i de l’altra investir la seva pròpia candidata, Marta Jofra.

La investidura d’Olga Arnau, estrictament vinculada als acords programàtics i les negociacions post investidura en els termes expressats en el documents presentats a l’assemblea, va comptar amb el suport d’una amplísima majoria de l’assemblea.

Les condicions programàtiques i de negociació post-investidura que va aprovar l’assemblea van ser exposades i treballades pels equips negociadors d’ERC, JxCat, Capgirem Vilanova – CUP i Som VNG a la reunió a quatre bandes que va tenir lloc dimecres d’aquesta setmana a la seu d’ERC. Capgirem Vilanova – CUP va mantenir oberts a negociació els documents que havia de ratificar l’assemblea fins les 17h d’ahir a la tarda. Durant aquest temps es van rebre algunes aportacions per part de ERC que van ser consensuades i incorporades.

Es tracta, d’una banda, d’un conjunt de mesures programàtiques de mínims compartits entre les quatre formacions que seran la base de les negociacions posteriors. I de l’altra un marc de negociacions que dóna garanties a tots els grups signants dels acords, de que durant el període de negociacions no hauran de renunciar a cap aspecte dels seus programes ni a cap proposta per la constitució d’un govern.
Adjuntem els documents integres aprovats per l’assemblea.

MARC REGULADOR PER LES NEGOCIACIONS

ACORD PROGRAMÀTIC PER LA INVESTIDURA

 

 

Comparteix