L’Assemblea de la CUP de Vilanova i la Geltrú aprova presentar-se a les municipals de 2019 amb una proposta política renovada per governar la ciutat

Aquest dissabte, la CUP ha tancat el seu procés de debat sobre l’estat de la ciutat i les properes eleccions municipals amb una assemblea oberta que ha decidit apostar per governar. Desenes de persones han participat els darrers dies i a la mateixa assemblea d’uns debats al voltant de quin paper havia der fer la CUP a les properes eleccions i en relació al futur de la ciutat. Aquest dissabte finalment n’ha sortit un document amb tot de mesures, canvis i replantejaments per confeccionar els propers mesos una proposta de govern per a Vilanova des del rigor, l’experiència, la participació ciutadana i la solvència, tant pel que fa al programa polític, com pel que fa a l’equip de persones que haurà d’encapçalar el projecte, la reafirmació en els compromisos ètics i principis polítics, i l’obertura de nous espais de participació social de la candidatura amb la ciutadania els moviments socials.

El document, que vol ser una eina per obrir la candidatura i sumar més gent, també estructura el pla de treball per als propers mesos, que vol posar en valor tota l’experiència i actius acumulats de la CUP de Vilanova, revisar punts febles i elaborar una proposta de futur per a la ciutat des dels valors de la justícia social, l’aprofundiment democràtic, la transformació feminista, la diversitat d’identitats, la defensa ambiental, el treball i la construcció sobiranista i republicana.

Entre d’altres, el pla de treball fixa a meitats de gener una nova assemblea per decidir candidats i cap de llista, així com un cert canvi en la marca electoral i la imatge de la candidatura. El mes de març sencer està reservat als últims debats i presentació pública del programa de govern que es vol proposar a la ciutadania a les properes eleccions de 26 de maig.

Finalment, la CUP vol posar de relleu la participació i la transparència d’aquest darrer procés de debat, i de les properes assemblees que seguiran d’acord amb el pla de treball, que tothom pot seguir a través del portal web estemapuntvng.cat. La web mostra els documents de debat, les esmenes que fan militants i simpatitzants, pot aportar propostes al programa polític, informar-se dels següents debats de programa o assemblees per configurar aquesta aposta de ciutat per governar.

Comparteix