Un peu a l’Ajuntament i un peu al carrer

Durant aquest dies de campanya no ens hem cansat de dir que volem que Vilanova i la Geltrú sigui socialment més justa, ecologista, feminista, republicana i antifeixista, i que ho volem fer obrint les portes de l’Ajuntament de bat a bat, perquè aquesta transformació la portem a terme entre totes. Que posarem les eines perquè totes sapiguem què passa dins de l’Ajuntament i per tenir en compte la veu de totes amb mecanismes de participació col·lectiva.

I no ens cansarem mai de dir-ho, perquè és com sabem fer les coses, com sempre les hem fet. Des de l’assemblearisme, sent transparents amb els nostres comptes o fent públics els nostres compromisos ètics, que van des de la no duplicitat de càrrecs, la limitació de mandats a un màxim de 8 anys, o la limitació de sous en cas d’estar al govern, a dues vegades i mitja el salari mínim interprofessional.

Per això, per com entenem fer política, tampoc ens podem oblidar de la importància que tenen les lluites socials en la transformació de la ciutat, sempre hem dit que estarem amb un peu a l’Ajuntament i un peu al carrer, i així ho seguirem fent. Volem que quan estiguem al govern seguiu al carrer, que ens esperoneu per transformar la ciutat tal i com feu ara. I estar al vostre costat braç a braç defensant els drets de totes, aturant un desnonament o defensant la cultura al carrer.

 

Marta Guinda

Comparteix